Varmt välkommen till mig och min blogg. Mitt största fokus ligger på hår, vilket är självklart då jag arbetar som frisör. Här i bloggen kommer ni både kunna följa mitt vardagsliv och yrkesliv, emellanåt kanske någonting om min fritid dyker upp. Men först och främst är det frisyrer som ligger i fokus, kanske kan du hitta inspiration till en ny frisyr här.

Om mig och min bloggDet är viktigt att ta hand om sitt hår, någonting vissa är bättre på än andra. Jag ger gärna tips och råd om hur du kan ta hand om ditt hår på bästa sätt. Det finns flera olika sätt att göra detta på och självklart beror det också på vilken typ av hår du har. Jag ska försöka guida er alla.

Älska ditt hår

Jag vill att du ska älska ditt hår och förstå hur viktigt det är att håret mår bra. Det finns många olika bloggar om hår och jag kommer även tipsa er om några av dem. Mitt mål är att ge er inspiration för ert hår, så att ni kan känna er bekväma med er frisyr och få modet att förändra den om ni vill.

Jag kommer också ha specifika inlägg om håruppsättningar. Kanske ska du gifta dig eller gå på bal, då kan det vara aktuellt med en vacker håruppsättning. Det finns gott om frisörer som erbjuder detta och här hos mig kan du få inspiration till hur just du vill ha det. Då kan du enkelt förklara det för salongen du besöker när det är dags.

Har du själv funderat på att bli frisör? Genom att följa min blogg kan du få en bättre inblick i hur det är att arbeta som frisör. Jag älskar att få träffa en massa nya människor samt att se glädjen hos dem när jag är färdig. Det finns inget bättre än nöjda kunder och därför gör jag alltid mitt bästa i arbetet.