Personlig utveckling

Jag har länge funderat på vad jag kan göra för att utveckla mina färdigheter och göra livet lite mera intressant. Det har landat i många timmar på Youtube där jag har kollat på hur frisörer gör bruduppsättningar. Nu har jag testa på mig själv och jag tycker att det är riktigt roligt med kreativa sysslor. Det var viktigt att jag kunde göra något rätt direkt och att det jag tagit för mig inte skulle bli för komplicerat.

Personlig utveckling

Det första valet gällande brudhår är om håret ska vara uppsatt eller utsläppt och jag har testat både men känner mig bättre på uppsatt hår. Det tycker jag dessutom är roligare att arbeta med. Det klassiska är en vacker uppsättning med lite lockar och en vacker brudslöja. Min favorituppsättning är helt uppsatt och gärna med spännen och blommor som detaljer. Det är helt klart en bonus att få en ursäkt att köpa färska blommor med.

Trender jag lärt mig inom bruduppsättningar

Om en full uppsättning i håret är lite väl extravagant för dig så kan jag rekommendera att spendera lite extra pengar på ett fint hårspänne gärna med lite strass eller pärlor. Jag tycker det blir otroligt fint och det är en enkel sak som piffar upp. Det är väldigt utvecklande att få utlopp för det kreativa och testa olika sätt att använda spännen och nu känner jag mig riktigt duktig med locktången.

Personlig utvecklingHelt utsläppt hår tycker jag passar bäst för mellanlångt till långt hår då det kan lockas eller vågas fint. Det finns många riktigt fina diadem för att addera lite extra på den stora dagen och de funkar fint både med mittbena som med sidbena och lockar. Jag har faktiskt funderat på att kunna göra det här ibland i salongen i framtiden när jag tränat mera på olika uppsättningar och hårlängder.

Min absoluta favorit och bästa tips är att använda färska blommor i håret för uppsättningar. Föreställ dig en vacker uppsättning med lite extra löshår för att bygga volym och höjd. Stick in hårnålar med pärlor på toppen eller kanske strassnålar för att skapa en brudkänsla. Addera vackra rosa små rosor och brudhåret blir otroligt vackert och romantiskt. Det är den stilen jag tränar mest på nu och jag är så glad varje gång jag jobbar med det.