De mest kända hårbloggarna i världen

Confessions of a Hairstylist av Jenny Strebe är en av de populäraste bloggarna som innehåller allt från en blogg, Instagram och en Youtubekanal med många följare. Jenny Strebe har arbetat med utbildning på en av världens mest kända frisörkedjor Toni & Guy och har gjort sig ett välkänt namn i industrin. Hennes blogg theconfessionsofahairstylist.com tar upp allt från de senaste trenderna inom frisyrer till det bästa produkterna för olika typer av hår.

De mest kända hårbloggarna i världenEn annan stor och välkänd blogg inom hår och skönhet är thebeautydepartment.com och den är skapad av kändisstylisten Kristin Ess. I sin blogg och på sin Instagram teamar hon upp med kändis-makeupartisten Amy Nadine. Tillsammans skapar de hela looks från hår till makeup och de tar upp de senaste trenderna i världen för hår och smink. Bilderna till bloggen och Instagram är väldigt artistiska och har en stor trogen följarskara.

Unika hårbloggar

I Sverige har vi en riktigt känd hårblogg som gjort sitt namn genom att klippa och färga håret på influencers. Nu är hon en av Sveriges största hårblogg under namnet styleelin.com och har även lanserat en egen linje med håraccessoarer. Hon har varit Isabella Löwengrip, Alexandra Bring och Annica Englunds hårfrisörska och är specialiserad på olika typer av blond. I sin blogg ger honom produkt och stylingtips för olika typer av hår.

De mest kända hårbloggarna i världenAfrikanskt hår har många stora bloggar specialiserade just för den typen av hår. En av de mest kända är Curly Nikki som går att läsa på www.curlynikki.com och hon tar upp hur afrikanskt hår ska tas hand om. Det är många produkttips för naturligt hår som olika fuktserum och olika frisörkeratinbehandlingar. Det är vanligt med påsytt hår och löshår och även tips om hur det ska skötas och hennes följarskara bara växer.

Asien är en av världens största marknader för hår och skönhetsprodukter. På Rosie Chuongs blogg rosiechuong.com finns många tips och härliga produkter som passar perfekt för asiatiskt hår. Hennes blogg kallas Curly Asian Hair och hennes naturliga hår är lockigt och Rosie har många tips för lockigt hår med. Hennes blogg är riktigt stor i Sydkorea och helt klart värd att läsa om du söker efter tips för lockigt asiatiskt hår.